1. holdet tilbage på sejrskurs
Skrevet af Vendelbo d. December 14 2008 13:57:39
Lørdagens kamp mod Hillerød blev dagen, hvor holdet kom tilbage på sejrskurs.

De tre foregående kampe var endt med nederlag, hvorfor det var ekstra vigtigt med en sejr for at holde sig i toppen.

Ny kamp allerede tirsdag den 16. kl. 19 i Virumhallen mod Dragør.
Udvidet nyhedstekst
Li Moding gjorde sin pligt med to sejre - den ene med 11-9 i 5. sæt over Andreas Törnkvist. Dog førte Moding 2-0 i sæt og 7-4 før Törnkvist blev lukket ind i kampen.

Martin besejrede Jesper Møller efter lidt problemer med fokus på eget spil. Tabte til en godt spillende Törnkvist.

Henrik besejrede Casper Tingleff med 3-2 - nede med matchbold ved 0-2 og 10-11 !! Tabte herefter til Carsten Egeholt. Der kommer senere på siden en lidt mere udførlig forklaring på Henriks noget tunge præstation.

Daniel tabte knebent 2-3 til Egeholt, hvor vi dog fik set, at Daniel virkelig i perioder kan sætte sin modstander under pres. Hvis det holder en hel kamp, så kan Daniel blive meget værdifuld i slutspillet.  Daniel vandt sikkert den afgørende kamp over Tingleff.

Vi ser nu frem til årets sidste kamp. Det er på tirsdag den 16. december 2008 hjemme mod Dragør. Vel mødt!